Diensten

Ben je opzoek naar een vlotte & persoonlijke samenwerking, vraag dan vrijblijvend naar de mogelijkheden voor reclame uitingen van jouw bedrijf!

Logo & Huisstijl | Of het nu gaat om een compleet nieuw logo of een bestaand logo wat toe is aan vernieuwing; wij zorgen er voor dat je logo sterk wordt neergezet met een geheel bijpassende huisstijl in de vorm van visitekaartjes, briefpapier en enveloppen. Ook maken wij online uitingen zoals actie of informatie banners voor je website en social media pagina's (zoals Facebook en Instagram).

Drukwerk & Promotie | Flyers, reclameborden, uitnodigingen, wenskaarten, geboortekaartjes & nog veel meer. Elke vorm van drukwerk & promotie is bij ons mogelijk. We werken samen aan een uniek gewenst ontwerp & vormen dit naar tastbare reclame of naar een persoonlijke uiting.

Beeldbewerking | Noem ons maar de Photoshop Toppers! Heb jij een dierbare foto, maar zijn de kleuren niet helemaal juist of staat je huisdier met een oog dicht op de foto? Geen probleem! Wij hebben 92% van de aangeleverde foto’s van voorgaande klanten met succes kunnen bewerken! Stuur je foto naar info@jillbreak-reclame.nl, geef aan wat je graag wilt laten bewerken en ontvang van ons een reactie wat de mogelijkheden en de kosten hiervan zijn.

Overige diensten | Bij JillBreak Reclame is veel mogelijk! Wil jij je reclame op een manier uiten, anders dan hier boven vermeld? In de vorm van een reclamebord, een website(ontwerp), je bewerkte foto op canvas laten drukken of wil je gebruik maken van onze fotografie diensten (van familie fotoshoots, sportfotografie, foto's van je huisdier tot bedrijfsfotografie)? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden!


© 2019 JillBreak Reclame | KvK nummer 75995964 | BTW nummer NL002265711B14